Win7 – Startmenu problem

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
peter ring-a7a3aa3e80
Registreret bruger

Når man klikker på Start knappen får man en liste over foretrukne, hyppigt brugte programmer, for fx MS Word også med de mest brugte datafiler.

Pludselig en dag forsvandt det meste af listen, herunder alle de låste programmer, og der kommer ikke nye programmer på listen, når jeg bruger pc’en, der bruges ofte mange timer hver dag. Jeg kan dog godt låse de programmer, der er på listen.

Hvad kan jeg gøre for at få denne nyttige funktion normaliseret igen?

Jeg bruger Widows 7 Home 32 bit, som pc’en var født med.

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Peter,

    Jeg kan se, at du har valgt et gammelt Windows 2000-design på din startmenu. Prøv i første omgang at højreklikke på dit skrivebord og vælge Personlige indstillinger. Vælg så Aero-temaet Windows 7 for at gøre startmenuen til standard igen.

    Højreklik så på din proceslinje og vælg Egenskaber. Klik på fanen Menuen Start og klik på Tilpas… Her kan du vælge hvilke elementer din startmenu skal bestå af.


    peter ring-a7a3aa3e80
    Registreret bruger

      Hej Henning.

      Tak for rådet, som jeg selvfølgelig straks afprøvede. Det ser dog desværre ikke ud til at hjælpe, men måske skal det have lidt tid? Ang. Aero udseendet foretrækker jeg det klassiske design uden skygger på skriften.

      Henning Rasmussen
      Henning Rasmussen
      Komputer for alle

        Startmenuen skulle gerne vises de seneste programmer, du har anvendt – så hvis mine råd virker, kan det først ses, når du har brugt nogle forskellige programmer.

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.