wind.live movie maker

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
maler-en
Abonnent

Jeg har lavet en billede serie og er ved at lægge musik på, det er lykkes med noget musik jeg havde på PCen, jeg har downloadet 2 numre fra TDC som jeg også skal have med, men der melder movie maker fra, jeg har spillet dem først, men når jeg sætter dem ind i billede serien vises de bare med en gul trekant og fejl, hvorfor denne blokering, movie maker kan jo godt tage MP3, er der en anden licens der blokerer ?

Hilsen Preben

Jeg vil gerne høre hvordan jeg tager et billede af det jeg ser på skærmen og evt. overfører det til spørgsmål, og så vil jeg gerne høre om kfa har sparet it konsulenterne væk og blot lader abbonnenterne svare indbyrdes hvis de kan, hvis det er tilfældet synes jeg nok det er lidt af en foringelse som for mig til at overveje mit abbonnements værdi.

Tao
Tao
Supporter

    1. MUSIK I MOVIE MAKER
    Det er sandsynligvis TDC’s blokering og licens af numrene, der gør at du ikke kan bruge dem i din video. Og det er der ikke så meget at gøre ved, desværre.

    2. SKÆRMSKUD
    Vi har oprettet en særlig sektion, hvor man kan læse om løsning af forskellige opgaver i forummet. Heriblandt det at tage skærmskud.
    http://komputer.dk/forum/godt-i-gang-med-spoerg-os-forum/saadan-tager-du-et-skaermskud-paa-din-pc-0

    3. DET NYE FORUM
    Det har bestemt ikke været meningen at det nye forum skulle ses som en måde at spare penge på. Tværtimod har det været ambitionen at få hurtigere svar og mere kommunikation mellem abonnenterne.

    Hvor der før kun har været mulighed for kun har været mulighed for at se sine egne spørgsmål og supporterens svar, har vi nu åbnet op for, at alle kan se alles spørgsmål og svar. På den måde kan man også selv gennemgå forummet og se om andre har det samme problem og løsningen her. Igen bliver svartiden kortere.

    Desuden er rigtigt mange glade for også at kunne hjælpe hinanden, hvilket også er en stor fordel for alle.

    Jeg håber ikke du vil komme til at føle udviklingen fra en individuel service til et forum som en forringelse af din service. Der er adskillige supportere der sidder og svarer på spørgsmål hver dag og gennemgår abonnenternes svar, så det rigtige svar sikres.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.