Windoes 7

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  madamblaa 10 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Flemming51
Registreret bruger

Jeg havde Itunes indstaleret. Pludselig kunne det ikke åbnes. jeg prøvede at afinstalere det og indstalere det igen, men der kom de advarsler op på skærmen som ses på vedhæftet jpeg. Alle andre programmer virker, dog ikke mit mailprogram (Outlook 2007) det starter op men indlæsningen tager ca 1-2 minutter. derefter virker alt normalt. jeg har prøvet at bruge RegClean til at rense registrigsdatabasen uden held. venlig hilsen Flemming

Efter jeg har renset registrngsdabasen virker I-Tunes. Men outlook er stadig 1-2 minutter om at indlæse. Der kommer ikke advarsler op mere.


madamblaa
Abonnent

    Hej jeg har netop haft samme problem i forbindelse med seneste opdatering fra Itunes. Jeg tror i hvert fald at det måske er det samme, for jeg kan ikke læse, hvad der står på dit billede. Det hjalp heller ikke, at afinstallere og geninstallere hos mig, men 2. gang jeg havde afinstalleret brugte jeg mit renseprogram (Ashampoo) og genstartede pc, inden jeg installerede. Og så kunne Itunes installeres. Om det var fordi programmet rensede registreringsdatabasen, ved jeg ikke.
    Men det kan jo også være et andet problem du har.

    Flemming, lad mig lige høre om dette problem stadig er aktuelt?

    Hvis det er ville det være praktisk at vedlægge skærmskuddene i fuld størrelse – som “Madam Blå” bemærker, er de vanskelige at læse.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.