Windovs stifinder

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
henning pedersen-cc86d25f0a
Abonnent

Der kommer et skilt hvorpå der står, Windovs stifinder er holdt op med at fungere. Windovs søger efter en løsning på problemet. Og så kommer et nyt skilt hvor der står Windovs genstarter. Der kommer nu et glimt på skærmen og ikke mere. Det hele gentager sig 3 til 4 gange og så ikke mere men tilsyneladende virker det alt sammen håber i kan hjælpe mig

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Er problemet opstået spontant eller i forbindelse med installation af et program eller lignende?

    Hvilken Windows version er der tale om?

    Jeg har ikke indstalleret noget program fornydelig. men jeg har indstalleret Driver Max den gang i skrev om det det var engang her i sommer men problemet er opstået senere. Det er Windovs 7 Home Premium og komputeren er en Medion

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      Opklarende spørgsmål:
      – Hvornår er problemet opstået, og viser det sig hver gang, du starter computeren?
      – Hvilke handlinger udførte du på computeren umiddelbart inden du første gang oplevede problemet?
      – Er det korrekt forstået at computeren fungerer, når den har genstartet 3-4 gange?
      – Kan du tage et skærmskud af fejlbeskeden? (Hvis der er en “Detaljer…” knap i fejlbeskeden, må du gerne trykke på den og sørge for at medtage al information her i dit svar.)
      – Er Windows fuldt opdateret og beskyttet med anti-virus/malware?

      Du kan prøve følgende løsninger indtil videre:

      Første mulighed er at bruge Windows’ indbyggede reparationsværktøj. Tryk F8 under opstarten, vælg Avancerede startindtillinger og Reparer computeren.

      Prøv først at vælge Startreparation (http://windows.microsoft.com/da-DK/windows7/Startup-Repair-frequently-asked-questions). Det virker næppe, men det skader ikke at prøve.

      Næste skridt er at bruge Systemgendannelse og vælge et gendannelsespunkt fra et tidspunkt, hvor du ved problemet ikke fandtes. Her burde chancen for success være noget større. (http://windows.microsoft.com/da-DK/windows7/What-is-System-Restore)

      Mere om reparationsværktøjerne i Windows 7: http://windows.microsoft.com/da-DK/windows7/What-are-the-system-recovery-options-in-Windows-7

      Jeg kan ikke huske præsis hvornår det opstod men det er vel ca. 14 dage siden. Det viser sig hvergang jeg starter komputeren. Handlingen kan jeg heller ikke huske men jeg fører mit regnskab og har derfor nogle regneark med buget og lig. Og jeg laver slægtsforskning og kommer derfor en del på statens arkivaronline og ligeledes i netbank .Der er ingen knapper på skiltet men jeg trykket i tæksten og så skrev den om jeg ville sende en fejlreport og det har jeg gjort men ikke hørt noget enu. Den har været fult opdateret men har nu lige fundet ud af jeg ikke kan åbne programmet(norton)

      mr.lund
      mr.lund
      Abonnent

        Hej Hennig

        Problemet kunne måske godt ligge i norton. Norton vil gerne lægge nogle af sine funktioner ind i stifinder, og hvis norton er ude af drift, så kan Stifinder ikke finde sin tilføjelse og går dermed ned.

        En hurtig måde at finde ud af det på er ved at prøve at afinstallere Norton, genstarte computeren. Hvis problmet stadig er der, så skal vi på jagt, og er det løst skal Norton så bare installeres igen, og krydses fingre for fejlen ikke opstår igen.

        Du kan fjerne Norton på følgende måde:
        1. Tryk på “Start” og skriv “Fjern et program” inden det er skrevet færdigt burde den foreslå det.

        2. Når du har åbnet fjern et program skal computeren bruge et lille minut på at samle informationer om hvilke programmer du har installeret, og derefter skal du finde og fjerne Norten, det kan også hedde noget med Symantec. Der kan også ligge et seperat program der hedder noget med i stil med Symantec Live Update, det skal også ud.

        Skulle Norton mod forventning lave fejlen igen, så kan du enten prøve at kontake deres support, eller vælge et andet programet beskytte din PC med. Microsoft Security Essentials er et godt bud på noget gratis.

        Christian Bugge
        Christian Bugge
        Registreret bruger

          Jeg tror, du kan løse problemet ved at bruge systemgendannelse og gendanne til et punkt, der er ældre end 14 dage.

          MS Security Essentials er altid en glimrende ide.

          Det skader næppe at afinstallere Norton, men der er for mig at se ingen særlig grund til at antage, at Norton er skyld i at explorer går ned. Uden at vide præcis hvilke programmer der er tale om, kan jeg ikke sige, om de kan forårsage problemet.

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.