Windows 10

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
mogens ¯stergaard
Registreret bruger

I komputer blad nr 11/2015 skriver i, at Windows 10 kommer med en internet afløser af Explore. Jeg kan ikke af artiklen se, om man fortsat kan benytte Explore i Windows 10. Kan den nye afløser overtage de adresser o.l. som man har i sin nuværende Explore.

Med venlig hilsen

Mogens Østergaard

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Som det ser ud nu, kan du godt bruge Internet Explorer 11 på Windows 10, men der er nok ingen tvivl om, at du vil få større udbytte af at bruge den nyere, indbyggede browser, som er en videreudvikling af Internet Explorer designet til det nye operativsystem.

    Den nye browser kommer med sikkerhed til at indeholde en funktion til eksport/import af favoritter/bogmærker fra tidligere versioner af Internet Explorer.

    Hvis du opgraderer din nuværende computer til Windows 10, sker overførslen af bogmærkerne med al sandsynlighed automatisk, men det er alligevel en god ide at eksportere dem manuelt på forhånd: http://windows.microsoft.com/da-dk/internet-explorer/add-view-organize-favorites#ie=ie-11

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.