Windows 10

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 8 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
default
Abonnent

Jeg har downloaded Windows 10 og er sådan set godt tilfreds. Jeg vil dog gerne gøre brug af “Nyt skrivebord” men når jeg trykken på “Nyt skrivebord” får jeg samme ikoner på skrivebord 2 som på skrivebord 1. Sletter jeg en ikon på Skrivebord 2 forsvinder den også på Skrivebord 1.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Det er fordi grundskrivebordet er det samme – det kan du ikke ændre.

    du kan derimod åbne forskellige programmer i de forskellige skriveborde, f.eks. explorer i skrivebord1, word i skrivebord2 og så fremdeles og så skifte mellem skrivebordene alt efter hvilke programmer du vil bruge lige nu.

    Du kan have så mange virtuelle skriveborde som du ønsker og køre alle de programmer du vil (næsten) i skrivebordene kun begrænset af din pc’s ram og computerkraft.

    Om det så er verdens ottende vindunder at Microsoft har implimenteret dette, kan man jo altid diskutere – fakta er at nogle vil finde det neormt smart og brugbart, mens andre ikke rigtigt mener at det giver mening, men sådan er der jo meget – vi har forskellige behov.


    default
    Abonnent

      Hvordan gør jeg? Højreklik? 

       

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Øhh… gør hvad?

        Du har jo fundet ud af at oprette flere skriveborde og hvis du vil åbne programmer i de nye skriveborde gør du bare som du altid har gjort.

        Når du vil skifte mellem skrivebordene trykker du på ikonet nede på processlinjen og peger så med musen på det skrivebord du vil åbne…

         

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.