Windows 10

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  mille4171 8 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Jeg kører med Windows 7, men ser nu, at der på processlinjen er kommet et lille vindues-ikon, som meddeler: HENT WINDOWS 10.
Kan I anbefale dette? Måske vil I komme nærmere ind på det i KFA?

 


mille4171
Abonnent

    Hej: jeg har også det lille vindues-ikon på proccesslinjen, og jeg har klikket på det, og det eneste Du skal, er at oplyse din e-mail adresse, så får Du automatisk besked når Windows 10 er klar til download den 29. juni, tror jeg der står, men det kan Du se når Du har indtastet e-mail adr.

    mathias flinck497433
    mathias flinck497433
    Komputer for alle

      Hej Sessan

      Det er endnu ikke muligt at hente Windows 10. Det lille vindue, som dukker op på din Proceslinje, giver dig blot mulighed for at reservere opgraderingen. Hvis du vælger at reservere, vil du ifølge Microsofts egen hjemmeside opleve følgende:

      Når Windows 10 ligger klar i slutningen af juli, vil du få besked fra Microsoft og foretage opgraderingen, når det passer dig.

      Vi vil selvfølgelig guide vores læsere igennem opgraderingen, når tid er, og vi vil også forsøge at gøre opmærksom på faktorer, man bør være opmærksom på, inden man opgraderer til Windows 10, men indtil videre må man stadig vente tålmodigt.

      Microsoft har desuden lave en fin side med ofte stillede spørgsmål, hvor du kan finde eget mere information: http://www.microsoft.com/da-dk/windows/windows-10-faq

      Med venlig hilsen

      Mathias Alsted Flinck,
      Komputer for alle 

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.