windows

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
ohlarsen
Registreret bruger

Jeg har lige købt ny komputer (HP)med windows 7.

når jeg går ind på hp’s hjemmeside for at se manualen til min komputer så lukker siden ned og nægter mig at se/udskrive den, det er da ikke særlig smart. På min gamle pc windows 98 kunne jeg godt se de forskellige data, hvad gør jeg.???

Det gælder også når jeg vil have andre manualer/datablade 

Tao
Tao
Supporter

    Hvilken browser bruger du? Og kan du evt. ikke sende mig et link til din hp-manual samt nogle af de andre manualer du prøver at udskrive?

    Desuden: hvad sker der helt præcist når du prøver at udskrive manualen (og lukker siden først ned når du forsøger at udskrive)?


    ohlarsen
    Registreret bruger

      Jeg bruger Microsoft internet explorer. det er når jeg vil åbne adgang til manualen den skriver: explorer kan ikke åbne siden, og derfor lukker. jeg ville også åbne et referat fra best.møde på BMW siden det kunne jeg heller ikke,den lukkede også. måske jeg skal prøve en anden browser?

      Tao
      Tao
      Supporter

        Ja, synes du skal prøve en anden browser for at se om problemet her er det samme. Du kan evt. hente Google Chrome: https://www.google.com/chrome/index.html?hl=da&brand=CHMB&utm_campaign=dk&utm_source=dk-ha-emea-dk-sk&utm_medium=ha

        Men hvis du gerne vil have at jeg skal kunne kigge nærmere på problemet, bliver du nødt til at sende nogle links, jeg kan kigge på.


        ohlarsen
        Registreret bruger

          Jeg har prøvet med firefox og det virker. jeg kan åbne siden : HP Pavillion HPE h8-1122sc desktop pc med explorer, men når jeg er der og vil se opsætning eller kom godt igang kommer der oplysning om at explorer lukker. så du må gerne prøve.

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.