Windows 7

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 5 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
gepemar
Medlem

Jeg bruger altid pladen på min bærbare pc (Asus N71J) for at spare plads, men har desværre tit været ude for, at billedet på skærmen pludselig ændrer sig. Ikonerne bliver f.eks kæmpestore, og det er et helvede at få dem bragt på plads bag efter, da de også mange gange ændrer uens linjeafstand og placering. Hvis jeg holder en finger på pladen, imens jeg flytter en anden frem og tilbage fremkommer der et + eller – så man kan zoome op eller ned, så det er sikkert det som sker utilsigtet en gang imellem. Hvis i har en god ide til at man selv kan til og frakoble denne funktion, hører jeg meget gerne fra jer, da mange sikkert har oplevet det samme.

Med venlig hilsen fra en abonnent, der har været hos jer siden starten under det første bladnavn.

Jeg takker Henning Rasmussen for hans bidrag. Det var dog en touchpad fra Elan, der voldte problemet, men jeg fik det da heldigvis løst.

 

tips
tips
Registreret bruger

    Hvilket andet navn har computer for alle benyttet

    på et tidliger tidspunkt ??????????????


    gepemar
    Medlem

      Hej Tips!

      Bladet hed Pc-Professionel i +/- 1995 og her er et link til en optagelse på en cd der fulgte med bladet    http://www.youtube.com/watch?v=pDlyKsfxY8U

      Jeg mener at kunne huske, at i blad nummer 2 var der en virus på skiven som bladet havde overset, og det var jo ikke så sjovt med det fine navn!

      Med venlig hilsen

      Gepemar

      Miniature

      Henning Rasmussen
      Henning Rasmussen
      Komputer for alle

        Jeg formoder, at touch-pladen på din bærbare pc kommer fra producenten Synaptics (det gør de fleste). Der skulle gerne være installeret en driver og et program, som vises med et ikon nede ved uret. Ikonet er magen til producentens logo, som du kan se her:

        http://www.synaptics.com/resources/drivers

        Fra ikonet kan du indstille hvordan du vil bruge touch-pladen – og fx slå zoom-funktionen fra. Hvis ikonet ikke findes der, kan du eventuelt downloade en driver med hjælpeprogram fra hjemmesiden herover, så du får ikonet frem.

        I øvrigt kan jeg her dementere oplysningen om bladets tidligere navn: Komputer for alle har aldrig heddet andet end Komputer for alle.

        tips
        tips
        Registreret bruger

                         Hej

           

          Tak for svar, nå det er jo så forkert med PC – pro………………………..

          Til Hennings udmærkede forklaring og dementi vil jeg tilføje, at sagen om virus på CD’en også er falsk. Jeg stod personligt for bladets CD’er gennem 15 år…


          renekok
          Medlem

            Har abb. på bladet siden 1. nummer, og det er korrekt, navnet har altid været det samme, og i lang tid (fra start) var det da vistnok 3 1/2″ disketter som rummede programmerne (er ikke nykonfirmeret, så erindringsfejl kan forekomme) 🙂 🙂

            Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.