Windows 7

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
egon.nyby
Abonnent

Windows 7 kan ikke stater, og jeg kan ikke reinstallere windows, da windows ikke kan finde C: drevet under installationen

 

Hvad kan jeg gøre? 

 

Problemet opstod efter, at jeg prøvede programmet driver max, og lod programmet installere nye versioner af nogle driver.

Windows kører nu i ring – og vil ikke starter. Jeg har prøvet alle muligheder – som jeg kan få vi F8

Jeg har så besluttet, at reinstallere windows – men instalationsfilerne til windows 7, kan ikke finde C:drevet – men beder om en driver – som jeg ikke kan finde.

Jeg kan komme ind i Bios

Min computer har en opsætning

2 + 0 Raid O

Der er to mulige årsager til dette, en simpel og en kompliceret:

1) Din harddisk er defekt og skal udskiftes. Er du heldig, er det blot et kabel, der er faldet ud, eller et opsætningsproblem i BIOS. Prøv at holde øje med om harddisken opdages af BIOS, når du tænder for computeren.

2) Din computer er udstyret med en usædvanlig harddisk opsætning (f.eks. to harddiske i RAID), der kræver installation af en driver, før Windows 7 installationen kan finde det. 

Situation (2) er meget sjælden, problemet er sikkert med harddisken selv.

Ah, det var en god – men irriterende – forklaring. 

Du får brug for at hente driveren til din RAID-disk fra producentens hjemmeside, og have den klar (udpakket) på en CD eller en USB-nøgle, så Windows kan finde den under installationen, installere driveren på stedet, og så finde harddisken.


egon.nyby
Abonnent

    Problemet opstod efter, at jeg prøvede programmet driver max, og lod programmet installere nye versioner af nogle driver. 

    Windows kører nu i ring – og vil ikke starter. Jeg har prøvet alle muligheder – som jeg kan få vi F8

    Jeg har så besluttet, at reinstallere windows – men instalationsfilerne til windows 7, kan ikke finde C:drevet – men beder om en driver – som jeg ikke kan finde.

    Jeg kan komme ind i Bios

    Min computer har en opsætning

    2 + 0 Raid O

     

    Tak for svaret, men hvor finder jeg en sådan driver til Raid disk? Det kræver vel, at jeg kende navnet på disken, der sidder i computeren?

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.