Windows 7-Acer travelmate 83722

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
jenspeter6
Abonnent

Comodo-time machine startede med gentagne meddelser om mangel på diskplads (selvom der var rigeligt). Efter flere genstarter kom der pludselig en fejlmeddelse (microsoft visual c++ runtime library has requested runtime to terminate it in an unusual way. Press ok to terminate program) men meddelsen kom blot igen hver gang og opstart kunne ikke lykkes. Efter tvangslukning gentagelse af det samme problem. Ingen succes med systemgendannelse, fejlsikret tilstand eller comodo timemachine. Forslag?

MVH

 

 

tips
tips
Registreret bruger

                 Pil harddisken ud af computeren og sæt den til USB stik i en anden computer og slet svinet, ja overskriv gerne harddisken med eraser 35 gange og så genmonter harddisken og lav en ny installation med Windows.

     

     Windows er totalskadet.

     


    ornitologen2
    Abonnent

      Tips,,. det svar med 35 gange slet skriver du jo altid. Men så skal jenspeter jo geninstallere windows igen. Måske han bare skulle prøve at afinstallere Comodo programmet.

      Ehm, det nytter ikke ligefrem at slette harddiskens indhold…

      Jeg vil foreslå noget andet og mindre drastisk, nemlig at bruge Windows’ installations-CD til at genoprette den almindelige opstartsprocedure og dermed springe Comodo Time Machine over.

      Prøv derefter at afinstallere programmet på normal vis.

      I øvrigt er det ganske interessant – faktisk drastisk – at Systemgendannelse ikke virker. Det plejer ellers at tage livet af selv de mest komplicerede problemer forårsaget af installation af nye programmer.

      tips
      tips
      Registreret bruger

                       Hvis at vi tager et eksempel omkring Windows.

        Der har hveret et dårlig program installeret og det laver kaos i Windows, og det så lykkes og fjerne programmet.

        Men at der så også er ødelagt eller fjernet nogle vigtige filer i Windows, ja så er mit bedste skøn at en systemgendannelse til et tidspunkt før programmet blev installeret, ja det kan ikke repperere windows, en skade i filsystemet kan let blive livsvarigt for Windows.

        Og så er der kun en løsning, og det er at slette harddisken total, og lave en ny installation, og en harddisk har godt af motion, så overskriv den gerne med eraser 35 gange, den virker bedre efterfølgende.

         

        Klik for stor foto og se eraser slette harddisken 35 gange.

         

        Tips skrev:

        ja så er mit bedste skøn at en systemgendannelse til et tidspunkt før programmet blev installeret, ja det kan ikke repperere windows, en skade i filsystemet kan let blive livsvarigt for Windows.

        Der er to forskellige ting her:

        1) Systemgendannelse kan udmærket reparere Windows, hvis problemet blot er at nogle systemfiler eller indstillinger er overskrevet med noget skidt.

        2) Skader i filsystemer er en anden sag. Det kan enten være ‘bløde’ fejl som WIndows’ reparationsværktøj kan klare, eller ‘hårde’, en defekt harddisk.

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.