Windows 7 stifinder

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 10 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
h langsig
Medlem

Hvorfor er der 2 systemmapper som hedder Billeder, – den ene inde i den anden, som tilsyneladende indeholder det samme. Må og kan den ene slettes?

 

Tao
Tao
Supporter

    Hej,

    Et vedhæftet billede ville hjælpe løsningen af problemet. Men umiddelbart tror jeg det kan forklares med Windows 7’s biblioteksfunktion, hvor der er et Bibliotek findes forskellige andre mapper, blandt andet den traditionelle Billedmappe og Delte billeder-mappen. Derved er det ikke en fejl, men blot en mulighed for at samle en masse Billedmapper, under den samme paraply.

    Se fx mit eget bibliotek Billeder:


    h langsig
    Medlem

      Det er ikke nødvendig med et billede for at spørge om, hvorfor der er 2 mapper som hedder Billeder og indholdet automatisk vises ens i begge mapper. Det er det der er underlig. Forklaringen fra Tao Malte Ask Andersen dur ikke.
      Hans Langsig

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej Hans Langsig,

        Så vidt jeg kan forstå dit problem, så er der tale om 1 billedmappe og 1 billedbibliotek – biblioteket er ikke en mappe i sig selv, men formidler blot billedmappen (og andre billedmapper hvis du skulle have sådanne). Det kan være Microsofts forklaring på fænomenet kan bruges til noget: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows7/products/features/libraries

        Hvis det ikke skyldes biblioteksfunktionen, bliver jeg nødt til at bruge et skærmbillede. 

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.