Windows 7 update funktioner virker ikke

Ikke løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 11 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Ole A
Medlem

Jeg har været udsat for et virusangreb på min Windows 7 64 bit HP Pavillon. Selve virussen er jf. Microsoft Security Essentials fjernet, men – og her kommer problemet: Windows Firewall kan jeg ikke redigere på. Historiken omkring Windows Update er væk. Windows kan godt se opdateringer, men de kan ikke hentes og installeres. Opdateringer til Microsoft Security Essentials kan ikke hentes og installeres. Det er som om virussen har fjernet nogle filer/funktioner og erstattet dem med sig selv. Fjernelsen af virussen har så ikke retableret de fjernede filer/funktioner. Jeg har div. rep.diske, sys back-up m.m., men jeg kan ikke få noget af det til at virke, og jeg kan heller ikke 100% overskue konsekvensen af de foreslåede handlinger. Hvad gør jeg ?

 

tips
tips
Registreret bruger

    Den bedste løsning er nok at du prøver at lave en systemgendannelse som ligger et stykke tid før at du blev angrebet af virus, og så at du får computeren opdateret igen…..


    Ole A
    Medlem

      Hej Tips,

      Et af problemerne er, at virussen har fjernet hele historiken, hvorved det ikke er muligt at komme til et gendannelsespunkt før virusangrebet.

       


      Tips3
      Medlem

        Din Windows installation er nok alvorlig skadet, og måske at det er bedst at slette harddisken fuldstændigt før ny installation.

         

        Men du skriver at du har brændt skiver med systemafbildning, og derfra må du kunde genskabe din computer som den så ud fra ny.

         

        Men skriv igen, og vi finder ud af noget hen af vejen, bare spørg igen.


        Ole A
        Medlem

          Det er netop også det, som jeg helst vil være fri for. Spm er, hvilke filer i Windows sysdir, som skal slettes for at få den 64 bits opgraderingsdisk, som jeg har, til at køre.


          Tips3
          Medlem

            Du har en Windows 7 opgraderingsdisk, ja den må du da kunde lave en boot fra og så skal den jo kan kører og at du derfra kan sætte den til og lave en systemgendannelse der ligger tilbagr fra før du blev ramt af virus.


            Ole A
            Medlem

              Ja, det troede jeg også, men hvis jeg vil installere med hentning af opdateringer, kan installationen ikke få fat i nettet, hvorefter installationen afbrydes. Noget tilsvarende sker, hvis jeg vil installere uden hentning af opdateringer, så installationen går i stå i begge tilfælde.


              Tips3
              Medlem

                Men jeg tænkte på om ikke du kan lave en rep af system til og begynde med, når at du har lavet en boot fra skiven, når du laver en boot fra skiven kan du jo lave en systemgendannelse.

                Og det må du jo prøve om du kan i første omgang, og så se hvad at der sker ved det, hvis at det er muligt i en skadet Windows.

                Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.