Windows 7 vil ikke starte efter svale

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
selena2014
Registreret bruger

Hej idag da jeg lukkede min computer ned, satte den i svale. Nu hvor jeg skulle bruge den igen kommer den ikke igang mere. Der kommer en tekst frem som lyder . Det seneste forsøg på at forsætte systemet fra tidliger pladsering mislykkes, vil du forsøge at forsætte igen ? Brug piletasterne til at fremhæve dit valg. 1. systemet forsættes.

2. slet gendannelsesdata og forsæt til sysyemstartmenuen. Men her virker mit tastatur ikke så jeg kan intet vælge af dem og computeren står stille , hvilket jeg finder meget besynderligt da jeg derimod kan gå ind i min BIOS som virker helt ok. Men efter 2 timer og mindst 30-40 tænd og sluk på maskinen og jeg var ved at blive helt nedbrudt over det , men pludselig fik jeg en anden tekst frem, warning : MAIN BIOS CHECKSUM ERROR Retrieving recovery source from HPA – Retrieving recovery source from bachup BIOS og lidt senere Bios Auto – recovering …. og så søgte den i et stykke tid , computeren lukkede ned og jeg startede op igen og computeren lukkede ned igen jeg startede igen op og nu fungerede det hele igen. Men har i nogen forklaring på hvad som skete og hvad kan jeg gøre hvis det nu engang igen sker gør for at få computeren igang igen. Kommer fejlen fra svale funktionen eller noget hardware som er defekt , bundkort – hardisken. Har i hørt om denne fejl tidligere. Håber i kan hjælpe mig igen som i har gjordt flere gange. Jeg er temmeligt bekymret om computeren er defekt. Med venlig hilsen fra Ole Mikkelsen

Det var lidt af en historie…

Problemer med dvale (ikke ’svale’, i øvrigt) skyldes som regel fejl i drivere, så bestemte enheder ikke kommer ordentligt i gang igen, når computeren aktiveres.

Her lyder det dog som om der er sket noget dybereliggende, at BIOS har haft en midlertidig fejl (den slags sker også – f.eks. pga. radioaktivitet), som den i sidste ende er kommet sig fint over.

Jeg vil anbefale at opdatere alle drivere til nyeste version, og derefter tage det stille og roligt. Men dog huske sikkerhedskopieringen…


selena2014
Registreret bruger

    Hej Henrik.

    Tak for svaret , du har ret det hedder ikke svale, men på min computer hedder den slumre.

    Jeg har siden hen talt med en computer nørd , at hvis jeg havde brugt en tastatur logitech med kabel forbindelse , den jeg har er trådløs , skulle jeg kunne komme i forbindelse med computeren, så jeg havde kunnet komme videre. Men nu kører det uden problemer , så jeg håber det var en engangs forestilling.

    Men tak for svaret.

    Mange hilsner fra Ole Mikkelsen

    Tak for tilbagemeldingen – ‘dvale’ (gemt på harddisken) eller ’slumre’ (kun strøm til hukommelsen) er de rigtige betegnelser.

    Trådløse tastaturer er en af mange typer enheder, der muligvis kan give problemer. Det er dog en relativt simpel enhed – trådløse netkort er mere sandsynlige kandidater.

    Opfordringen til at opdatere drivere vil jeg holde fast på.


    selena2014
    Registreret bruger

      Hej igen Henrik.

      Tak for svaret, jo jeg opdaterer mine driver når der kommer nogle nye , bruger Driver Max pro, som jeg er udmærket tilfreds med.

      Med venlig hilsen fra Ole Mikkelsen

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.