Windows 8.1?

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af mathias flinck497433 mathias flinck497433 10 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
user-590836
Abonnent

Jeg har haft en computer med Windows 8 i ca. 10 måneder og har selvfølgelig været spændt på det nye Windows 8.1.

Nu læser jeg så  i dette forum, at der er flere, der har forskellige problemer med bl.a. selve installeringen, skærmen, drivere, Kaspersky antivirusprogram og adgangskode i forbindelse med Windows 8.1.

Er det generelle problemer, og skal man holde sig fra Windows 8.1, eller anbefaler I, at man installerer det? Man bliver jo lidt forsigtig, når der tilsyneladende er mange problemer med produktet.

Med venlig hilsen

mathias flinck497433
mathias flinck497433
Komputer for alle

    Hej Ole

    På redaktionen har vi selv installeret den nye Windows-verison på tre maskine uden problemer, men man bør altid være varmsom, når man installerer nye version af styresystemer. Microsoft anbefaler også, at man først tager en sikkerhedskopi og nøje overvejer, om man vvil opdatere, da forskellige typer hardware måske ikke har opdaterede drivere til 8.1. 

    Du kan læse mere her: http://komputer.dk/nyheder/software/hent-det-nye-windows-81-gratis – der er der også et link til Microsofts hjemmeside, hvor du kan teste, om dine drivere virker i Windows 8.1.

     

    Mvh

    Mathias Alsted Flinck
    Komputer for alle

    Hej Jeg er i præcis samme situation som Ole B. Og efter en masse bøvl med installation af win8, især med win-update, er der først nu faldet lidt ro over min win8. Men I svarer ikke på Oles spørgsmål: Anbefaler I, at jeg installerer det??

    Og så vil jeg gerne spørge om I mener, det kan være lovligt for et firma – Microsoft eller ej – at sælge et produkt ( win8 ) velvidende at deres produkt er behæftet med et utal af fejl?

    Der er jo ikke mulighed for at returnere produktet! Vi er henvist til et såkaldt fejlfindingsprogram, som stort set er ubrugeligt.

    Hvis f.eks Bilka eller Ford solgte et produkt behæftet med fejl, så kunne vi forlange fejlene udbedret for leverandørens regning, eller få varen byttet.

    Gælder der mon særlige regler for salg af styresystemer?

    Jeg vil gerne høre jeres vurdering af denne problematik.

    venlig hilsen Danny Christensen:)

     

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.