Windows 8.1

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 10 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
kjellnilsson788498
Registreret bruger

Hvad har Microsoft dog gang i? Opdateringen til 8.1 medførte en masse kompabilitetsproblemer og min Google og Googlemail virkede slet ikke og først da jeg købte Reg Clean Pro for 190,- kr virkede alt normalt igen – det er da bondefangeri? Mit antivirus program AVAST er også fjernet og kan af en eller anden grund ikke installeres fra CD nr 17?

Burde Kom puter for Alle ikke være lidt hurtigere ude med en advarsel om at opdateringen til Windows 8.1 giver problemer?  Jeg har kun hørt om problemer fra andre????

Mvh

Kjell Nilsson

 

Tao
Tao
Supporter

    Hej Kjell Nilsson,

    Kører din PC nu Windows 8 eller Windows 8.1? Hvilke kompatibilitetsproblemer med Google og Gmail oplevede du? Disse kan sandsynligvis løses.

    Windows bør informere brugeren om hvilke programmer, der ikke er kompatible med 8.1-opdateringen. Fx skal man opdatere til Avast 2014, hvis antivirusprogrammet skal kunne køre på Windows 8. Det er nok også derfor, du oplever, at du ikke kan installere versionen fra vores cd. Hvis du ønsker Avast på din Windows 8-PC, kan du hente den nyeste version her: http://www.avast.com/index

    Microsoft har en opgraderingassistent, som alle bør hente inden de opgraderer til Windows 8.1 – denne informerer bl.a. om Avast inkomtabilitet med Windows 8.1. Jeg vil bringe rådet videre til redaktionen. Du kan finde assistenten her: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-8/upgrade-assistant-download-online-faq


    kjellnilsson788498
    Registreret bruger

      Jeg kører nu Windows 8.1 og min gmail virker nu – men før ville den slet ikke åbne sig.

      Upgrade assistenten tror jeg er en rigtigt god idé og det undrede mig at der ikke kom et forslag fra Microsoft om at bruge den?

       

      Jeg henter Avast, på den foreslåede link!

      Tak for godt råd!

      Hilsen

       

      Kjell

       

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.