Windows 8

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 9 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
seanker
Abonnent

Hvordan nulstiller jeg Windows 8 når Windows egen PC indstillinger/Generelt/Fjern alt, og geninstaller Windows IKKE virker

Tao
Tao
Supporter

    Hej,

    Kan jeg få dig til at beskrive mere præcist, hvad der sker, når du forsøger at geninstallere Windows 8?

    Når jeg har en nærmere fejlbeskrivelse, er det nemmere at hjælpe dig videre. 

    Men eftersom du ikke kan geninstallere Windows skyldes det en fejl, der måske kan rettes ved at foretage en systemgendannelse. Forsøg derfor at gennemføre en sådan til så langt tilbage du kan. Når du har gennemført systemgendannelsen kan du igen forsøge dig med en nulstilling af Windows. 

    Hvis dette ikke virke, kan du så at sige prøve den modsatte effekt af at rulle tiden tilbage, men måske opdatere dig ud af problemet. Du nævner, at du har Windows 8 og genvejen i indstillingerne, du refererer, matcher også dette. Forsøg dig derfor med at opdatere til Windows 8.1, der gratis kan hentes i appen Store.

    Måske læser selve opdateringen de problemer, der har fået dig til at ønske, at geninstallere Windows i første omgang, eller også giver de dig mulighed for at nulstille Windows.

    I Windows 8.1 er stien til nulstilling:

    Pc-indstillinger –> Opdatering og genoprettelse –> Genoprettelse –> Fjern alt og geninstaller Windows.

    Held og lykke med det.


    seanker
    Abonnent

      Tak for dit svar – Desværre er der ikke noget der virker. Når jeg forsøger at genindstallere får jeg dette svar:  Der opstod et problem under optimeringen af din PC. Der blev ikke foretaget nogen ændringer – Søg efter løsninger på dette problem.

      Når jeg forsøger at opdatere til Windows 8.1. Får jeg at vide at det ikke kan lade sig gøre.  Bare jeg kunne komme til at nulstille min pc så jeg kan begynde for fra.

      Med venlig hilsen  Svend Erik Anker 


      seanker
      Abonnent

        Efter ovenstående svar til dig forsøgte jeg at gå ned i den sidste mulighed i Generelt/Avanceret start. Da jeg har en dvd med windows 8.0 ville jeg prøve denne mulighed. Det tog vel godt 3 timer og da jeg kom tilbage så skulle jeg taste forskellige oplysninger ind og kort tid efter var Windows 8.1 (ja det er rigtigt) installeret – underligt ikke? Men nu fih jeg at andet problem, som jeg nævner i et nyt spørgsmål  mvh Sv.Erik Anker

        Tao
        Tao
        Supporter

          Hej Svend Erik,

          Der er desværre problemer med notifikationsproblemet på forummet, så har først set dit svar nu. Men dejligt at du har fået læst problemet og har afprøvet forskellige muligheder (jeg markerer dit sidste svar som trådens bedste, så andre også kan få gavn af løsningen).

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.