Windows 8 pro

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Anonym

hejsa jeg har haft win 8 på min PC men der gik noget galt,så galt at da jeg geninstallerede den ville den ikke tage password’et det er en opgradering fra proshop til 352,- ,jeg har set på nettet at man bare skal aktivere via mobilen,men jeg kan ikke finde det,den bliver ved med at spørge om jeg vil købe en ny nøgle,så nu kører jeg atter Win 7 Ult.som jeg faktisk synes er meget bedre,jeg taler om en stationær PC, er der en der ved hvordan man kommer ind til Aktivering via telefon,der er ikke problemer med Office 10 den spørger ligefrem om man vil aktivere via mobil.

Det lyder som om du har et problem med din Microsoft konto?

Umiddelbart skal Windows 8 opdage at den er installeret en gang mere på den samme computer og derfor aktivere sig selv med samme produktnøgle som før.

Microsoft har en guide til aktivering her:

http://support.microsoft.com/kb/950929/da

Jeg citerer den relevante passage:

  1. Stryg fra højre side af skærmen, eller placer musen i øverste højre hjørne på skærmen for at få vist amuletmenuen på startskærmen.
  2. Tryk på eller klik på amuletten Indstillinger.
  3. Tryk på eller klik på Skift indstillinger for computer.
  4. Hvis din computer ikke er aktiveret, vil indstillingerne for computeren angive oplysninger, som er tilpasset den aktiveringsfejl, du modtager. Hvis du ikke kan få hjælp til at løse problemet via telefonsupport, kan du trykke på eller klikke på det relevante link, der minder om følgende:
    • Aktivér
    • Aktivér via telefon
    • Kontakt kundesupport for at få hjælp
Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.