Windows Draw Driver 64Bit

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
gretea
Registreret bruger

Hej med jer, Jeg har et gammelt Tegneprogram -Windows Draw, Hvordan får jeg det til at virke på min nye PC med Windows 7 64 bit, det virker fint med 32 bit.

Svaret løste ikke mit problem,Jeg kommer kun ti at bede  om en driveropdatering hos

Micrografx og det er ikke lykkes for mig.

Med venlig hilsen GreteA,Gl.Strandvej22 glstrandvej22@profiberiantenl mail.dk

Nu nævner du ikke præcist, hvad der går galt – om det er under installation eller ved kørsel – eller hvordan det går galt, så jeg kan kun svare generelt.

Og det generelle svar er for det første, at der er sket en del interne ændringer i forbindelse med overgang til 64-bit udgaven af Windows. Det betyder ikke så meget for de fleste programmer, men netop tegneprogrammer, der bruger musen intensivt, kan have problemer med at fungere i 64-bit udgaver af Windows. Det er derfor ikke givet, at nedenstående vil fungere:

Jeg foreslår at bruge Windows’ Kompatiblitetstilstand. Du finder indstillingerne for dette ved at højreklikke på programmets ikon, vælge Egenskaber, og derefter klikke på fanebladet Kompatibilitet. Her kan du blandt andet få programmet til at tro, at det kører i ældre Windows-udgaver.

Jeg vedlægger et skærmskud af indstillingerne.

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.