windows live mail

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
lissi
Abonnent

Jeg kan ikke starte windows live mail. Får denne fejlkode:0x800c0155 2 .

Hart forsøgt at afinstallere og gen installere, har hjaft virusscanner og firewall deaktiveret alt sammen uden resultat.

 

Teksten i fejlmeldingen lyder: 

the application was unable to open windows live mail. Your windows live mailbox data is currently being used by another program, such as a virus scanner. Close the program or wait for it to complete its operation. Then open windows live mail.

 

Jeg ved ikke af, at jeg har andre programmer, der bruge windows live mailbox data. Så hvordan løser jeg problemet?  Jeg kan se på google, at jeg ikke er den eneste der har haft problemet.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Prøv at højreklikke på genvejen, du bruger til at starte Windows Live mail med, og vælg Kør som administrator. Gør det en forskel?


    lissi
    Abonnent

      Tak. Det hjalp

      Mærkeligt, jeg har netop oplevet det samme. Jeg kunne ikke logge ind på Komputer for alle og sendte en anmodning om et nyt password. Jeg trykkede på den modtagne mail, og min e-mail frøs med det samme. Fejlmeldingen var den samme som din. Jeg prøvede at genstarte nogle gange, men  med det samme resultat. Jeg kørte derefter min virusscanning og så virkede min e-mail igen.


      lissi
      Abonnent

        Det var jo godt, men mit problem opstod, da jeg efter en reformatering ville gendanne mine mails fra min externe harddisk, hvor mit livemail lager findes. Jeg skal stadig logge på som administrator, ellers får jeg en fejlmelding, men ikke den samme som tidligere. Da jeg rutinemæssigt bruge Outlook er dette ikke noget problem, men jeg har en hel det korrespondance af ældre dato i Live mail, derfor var jeg ked af ikke at kunne loge på.

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.