Windows Old

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Michael 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
erlingjo
Medlem

Dette er sikkert et rigtig dumt spørgsmål, men jeg vil helst ikke lave en fejl.
Min søsters PC drillede i starten, så vi genindstallerede windows.
Nu har jeg opdaget, at at der ligger 3 mapper og fylder op. De hedder Windows OLD (de 2 med efternavnet 001 og 002). Bliver disse mapper brugt til noget. Kan man ikke bare slette dem? og derved skaffe mere plads på harddisken.


Michael
Medlem

    MApperne Windows OLD skal benyttes ifald du ønsker at genskabe din tidligere windows-installation. Er du sikker på at din nuværende installtion er i orden, og at du ikke mangler noget fra den tidligere, kan du roligt slette dem.

    Når du nu har 3 mappper med Windows OLD-filer, kan du jo overveje blot at slette de 2 ældste og gemme den seneste – så kan du stadíg genskabe det seneste, og får alligevel frigjort lidt plads…

    Venligst
    Michael


    Anonym

      Hvad er det for en Windows, og hvordan genindstallerede i styresystemet? Windows old kommer hvis man har opdateret til w7 i mapperne gemmes som regl bla. dokumenter og billeder fra en tidligere vertion af Windows.


      Xquizen
      Medlem

        Mappen du spørg om er en mappe der bliver oprettet når du geninstallere eller opdatere til Windows 7.

        Hvis du har gemt alle dine vigtige sager som dokumenter, billeder osv. kan du roligt slette den, men hvis du ikke har det kan du gå ind i mappen og finde dine vigtige filer og gemme dem inden du sletter mappen.

        Den fylder en del og har rigtig mange filer, så du skal måske være tålmodig med hvor langtid det tager din maskine at slette mappen.

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.