Windows xp starter ikke

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 7 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Goddag

Jeg har gjort rent på min pc, har fjernet ram klodser og grafik kortet  og sætte det hele på plads igen, men så blev det til sort skærm.

Hvordan får jeg pc’en til at fungere igen.

Tak

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Bipper computeren når du tænder den? Hvis ja, så tæl bippene og medtag resultatet i dit svar.

    Kan du høre om harddisk og/eller blæsere begynder at køre? 

    Hvis der overhovedet ikke kommer det mindste liv i computeren, når du prvøer at tænde den, kan strømmen til grafikkortet eller bundkortet være forkert tilsluttet. Strømforsyningen kan også være slukket ved hjælp af afbryderen. 

    Hvis problemet ikke ligger her, så prøv at fjerne alle ram-klodser, og se om computeren kan tænde og vise et eller andet på skærmen.

    Hvis ja, så prøv at sætte ram-klodserne i en efter en, og brug udelukkelsesmetoden til at finde ud af om en eller flere er defekte.

    Var opmærksom på at ram-kredse er følsomme over for statisk elektricitet, og at både du og computeren bør være jordede under arbejdet.

    Hvis det ikke hjælper at fjerne rammen, kan der være et problem med grafikkortet. Hvis der er et ekstra, integreret grafikkort, kan du prøve om det virker.

    Hvis nej, så fjern grafikkortet og prøv igen.

    Hvis computeren stadigvæk er død, må du meget gerne medtage et billede af indmaden og monteringen af kabler og forbindelser, rammen, grafikkortet, og en præcis beskrivelse af hvordan computeren opfører sig, når du prøver at tænde den.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.