Windows XP vil ikke opdatere

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
valentin37138956
Registreret bruger

For nogen tid siden opstod en fejl. Jeg har haft automatisk opdatering og på et tidspunkt bemærkede jeg, at den forsøgte at opdatere hver eneste aften når jeg lukkede. så gik jeg ind og forsøgteat opdatere manuelt. Det så ud til at lykkes idet der kom en melding der hed Installerer. Efter nogen tid kom så en slutmeldeing, at en opdatering ikke var installeret. Siden er det ikke lykkedes at opdatere normalt, hverken automatisk eller manuelt. Problemet startede tilsyneladende med en opdatering, der hed :
XP Media Center Edition 2005 samlet opdateringspakke 2. X 86 udgave (KB 2619340).

Tilsyneladende blokerer denne manglende opdatering (som stadig står i fortegnelsen over ikke installerede opdateringer) for efterfølgende opdateringer.

Hvad gør jeg ? Er jeg nødt til at Starte helt forfra og nyinstallere XP ?

Opdateringsproblemer til Windows er desværre hyppige, men det er ikke umiddelbart grund til at give op og starte forfra. Microsoft er hjælpsomme med at skrive om det og give løsninger, blandt andet her:

http://support.microsoft.com/kb/919803/da

Denne artikel handler om din Windows-udgave, og refererer umiddelbart til Samlet opdateringspakke 3 – men har også et link til den foregående pakke 2, så du kan hente og installere den først.

http://support.microsoft.com/kb/900325

Men her går det galt, for Microsoft leverer ikke længere opdateringspakke 2!

En større oversigt over opdateringspakkerne findes her:

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?amp;amp;amp;amp;displaylang=en&id=4279

Det er desværre ved at være slut på support til XP Media Center Edition. Hvis opdateringerne beskrevet på disse sider ikke falder på plads, vil jeg foreslå at kontakte Microsoft direkte. De vil hurtigt kunne afklare, om din lidt ældre Windows kan opdateres, og hvordan.

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.