Windows7 Live mail problem

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Bertram Hansen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
gin-95df3cbfa9
Abonnent

Jeg bruger smileys i mine mails. Disse smileys har jeg liggende i 5 mails med ca. 20 smileys i hver mail i en særlig lagermappe. Hidtil har jeg kunne bruge min højre museknap på en smiley og valgt kopier, hvorefter jeg har kunne sætte den ind i den mail, som jeg er ved at lave ved at trykke på højre museknap og vælge “Sæt ind”. For nylig stoppede det, idet jeg pludselig ikke mere kunne gøre, som jeg plejede. Nu kan jeg kun vælge mellem “Gem billede som” eller “Marker alt”. “Kopier” vises kun med lysegrå skrift og kan ikke bruges. En løsning efterlyses. På en anden komputer med Windows 7 og Live mail virker det stadigvæk, så det må være et eller andet på min komputer, der skal omkonfigureres.

Venlig hilsen Gin

Hej

Måske er det ikke den samme version af Windows Live Mail? Det var i hvert fald sådan, dengang det hed MSN Messenger, at i nogen versioner kunne du kopiere og indsætte smileys, mens i andre ville den bare indsætte et mellemrum hvis man prøvede. 

Jeg bruger selv Windows Live Mail, og jeg kan sagtens kopiere og indsætte smileys. De smileys som er inkluderet i Windows Live Mail, vel at mærke. Det lyder som om de smileys du gerne vil bruge er nogle billedfiler der ikke er en del af programmet. 

Den mest umiddelbare løsning ville være at trykke på “Gem billede som” og så lave en mappe til alle din smileys, og når du så skal bruge dem kan du åbne mappen, trække billedet ind i vinduet hvor du skal bruge det, og slippe museknappen. Det virker for mig, i hvert fald. Hvis du har problemer, så skriv lige, så laver jeg en lille guide til dig.


gin-95df3cbfa9
Abonnent

    Hej Bertram,  🙂

    Tak for dit forsøg på at hjælpe. Jeg er sikker på, at det er den samme version af Windows Live Mail, og det er jo også mærkeligt, at jeg i over et år har kunne kopiere de særlige smileys, som er animerede, men så pludselig stoppede dette, hvilket siger mig, at der er sket en forandring i konfigurationen af Windows Live Mail. 

    Venlig hilsen Gin   🙂

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.