wista

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 9 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
snuby2
Registreret bruger

Er der nogen som har et godt råd, og vil hjælpe? Mit Google crome er gået ned, med skilt på samme bemærkning, alt andet på P.C.en virker perfekt. jeg har gentagne gange afinstaleret crome, og indlagt på ny men det er samme resultat. Bemærkning efter er, Hovsa Google crome er gået ned. Windows kan søge online efter en løsning på problemet, skriver den, men når jeg klikker på det, sker der ingen ting, den søger men ikke mer, så kommer omtalte skilt. Det er meget underlig, jeg har overhovedet ikke rørt noget som helst, da jeg arbejde med P.c.en. Jeg har aldrig før haft problemer meg Google, Googles tilføjelses programmer, virker selvfølgelig heller ikke. Min anden P.C. virker perfekt, så det er ikke nettet der er fejl på. Er der nogen som har erfaring med Google så vil jeg gerne have et råd. Jeg kan vel ikke forvente at jer, fra Spørg os, vil svare, jeg har et spørgsmål liggende, fra over en uge siden, angående program i et af jeres blade, det svarer i åbenbart IKKE på. I har kun sendt den automatiske mail, på modtagelse. M.V.H. Kirsten.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Hej Kirsten

    Jeg er ked af at du mener vi ikke gider svare på dine spørgsmål, men det er sådan at meget af ideen med Spørg Os er at brugerne gerne må deltage og hjælpe hinanden langt hen ad vejen og der kan derfor, nogle gange, gå et stykke tid før vi tager fat i problemet.

    Ift dit problem med Chrome vil jeg foreslå at du henter et mere potent afinstallationsprogram end det, i windows indbyggede – f.eks. RevoUnistaller – og så bruger det til at fjerne Chrome med.

    Revo er meget mere grundig og fjerner indføjelser i registreringsdatabasen som kan være forstyrrende når Chrome skal installeres påny.

    Det kan også være god ide at køre et program som f.eks. CCleaner efter Chrome er fjernet, for at få renset alle eventuelle efterladenskaber i registreringsdatabasen og efterfølgende genstarte pc’en inden Chrome igen hentes og installeres.

    Link til Revo: http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

    Link til Ccleaner: https://www.piriform.com/ccleaner/download

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.