XP problem

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
kndk957637
Registreret bruger

Hej jeg har en ældre PC som jeg har installeret XP med SP2 og jeg ved godt at support udløb 8 juni 2014 jeg har kunnet installeret explorer 7 i stedet for 6 men kan ikke komme videre, jeg kan ikke gå på google, men på Bing og hver gan jeg vil prøve at hente en anden explorer eller SP 3, siger den at Explorer ikke kan åbne siden, jeg kan godt gå på andre sider, men når jeg vil hente noget til XP siger den at den ikke kan, og siger at jeg skal evt opgradere til vin 8, og det er jeg ikke intereserret i.

Skal jeg glemme alt om den eller hvad ( jeg troede man kunne hente de opdateringer der lå der fem til 2014 )

Hvh

KN

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hvis du har tænkt dig at bruge computeren til almindeligt arbejde, til at gå på nettet med og den slags, vil jeg ikke anbefale dig at køre Windows XP. 

    Systemet er ikke længere understøttet af Microsoft, og fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, er det hullet som en si. 

    Hvis jeg forstår dig ret, er du ude efter en maskine, du kan arbejde på. I så fald vil jeg mene, at en Linux som fx Zorin OS (http://zorinos.com/) eller Linux Mint (http://www.linuxmint.com/)

    Er der tale om en særligt sløv computer, kan Lubuntu (http://lubuntu.net/) eller Vector Linux (http://vectorlinux.com/) være særligt gode valg.

    Hvis computeren er yngre end 10 år og har 2+ GB ram, kan den også køre Windows 7 ganske tilfredsstillende. 


    kndk957637
    Registreret bruger

      Tak jeg prøver 

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.